vrijdag 17 april 2009

keizerveststeeg updates

De voorbereidingen voor de keizerveesten zijn in volle gang... Erika kan haar geluk niet op met haar mooie wapenschild (die van U is toch ook bijna af?), het gesponsor blijft op ons afkomen en de moreel staat heel hoog, want:

*Nico is bevestigd en is de absolute topact en verrast ons met topvertier van 21u tot 21u45 samen met zijn vrienden Alli Babba en Slurfie! Dit kan doorgaan dankzij ex-bewoner Bart die voor ons het benodigde materiaal bezorgde... Ook klaas bezorgt ons de mini disc. Nico zelf zingt live natuurlijk!!! Ikzelf probeer een podium te versieren.

*de volksspelen zijn ook besteld en worden gratis opgehaald. Dank u ex-bewoner Bart.

*Ik ging naar de gloednieuwe stadsbrouwerij GRUUT en bekeek wat de mogelijkheden
waren. Gruut is een nieuw bier en is gebasseerd op een middeleeuws recept. Ook het glas bevat een middeleeuwse optische illusie (oeeeehoeeeeew). Ze doen ons maandag een voorstel wat betreft de korting. Voorlopig is er al de mogelijkheid om een vat Gruut van 30 l aan te kopen, de tap krijgen we er gratis bij samen met de glazen... Ook bakken Gruut vormen een mogelijkheid... Ik hou jullie op de hoogte. Ik kreeg een proefsetje mee en geef graag binnenkort mijn mening (één van de voorrechten van het zoeken naar sponsors).

wordt vervolgd!!!

Geen opmerkingen: