woensdag 6 augustus 2008

Keizerveststeeg doet aan cultuur!


Wat als we nu eens allemaal samen naar de cinema gingen? Kwestie van de banden wat aan te halen, eventueel ervoor of erna een aperitief impulsief?
Ik stel volgende woensdag 13 augustus om 20.00u voor, gelieve via mail te bevestigen dan kan ik wat in schatten hoe populair mijn voorstel is.
Waarom Wall E?
Wel, het is de nieuwe Pixar/Disney film, dit zijn oa de makers van Shrek en Ratatouille en Finding Nemo. Volgens verschillende bronnen

humo Bijna hadden we de hoop opgegeven om ooit nog eens een Amerikaanse animatiefilm van topniveau te zien. Maar met 'WALL-E' zit er toch weer een onversneden instantklassieker in de bioscopen. en De met de computer tot stand gebrachte look van 'WALL-E' is, zelfs naar Pixar-maatstaven, van een fabelachtige schoonheid - een mens zou over duizend paar ogen moeten beschikken om de visuele rijkdom in zich op te nemen - maar de plot is van een verbazend poëtische eenvoud

kutsite.com Het eenvoudige relaas van een robotje dat nauwelijks twee woorden kan stotteren en gewoon wat liefde zoekt, blijkt van het meest aangrijpende dat Pixar ooit heeft gemaakt. en Wat ons betreft, mag Wall*E de eenzame hoogte van mooiste weemoedige filmpersonages in, waar tot nog toe enkel E.T. en The Tramp zich bevonden.

De morgen: In de handen van scenarist-regisseur Andrew Stanton, die eerder ook tekende voor Finding Nemo, is WALL-E een op zichzelf staand meesterwerk van digitale animatie, visuele inventiviteit, narratief vakmanschap en clevere humor geworden. Een fantastische streling voor het oog én het oor.

trailer:
Dus een film die denk ik voor iedereen toegankelijk is en een topper!
Dus allen daarheen en liefst samen op 13 augustus om 20.00u.

Geen opmerkingen: