woensdag 27 augustus 2008

‘Aanrijding in Moscou’

Op 29 augustus (nu vrijdag!!!) staat het Ledebergplein in het teken van ‘Aanrijding in Moscou’. Precies een jaar nadat de film in Ledeberg is opgenomen, slaan Circa en A Private View de handen in elkaar om de film in openlucht op het Ledebergplein te tonen.

Ook heel wat plaatselijke organisaties zoals de Dekenij Ledeberg, het buurtwerk, gebiedsberichte werking, … verlenen hun medewerking aan deze openluchtprojectie. Het programma start om 18 u met optredens met onder andere het Ledebergs Orkest de Ledebirds, die eigen jazz – en folkcomposities brengt samen met pop – en rockliedjes waar ze een eigen draai aan geven. De rockformatie Kerrekolle, voor en door Ledebergenaren, zorgen met covers en eigen werk voor de nodige ambiance. Ook de live karaoke showband Alpason geeft het beste van zichzelf met vier muzikanten en twee zangeressen.

Om 21 u 30 start de openluchtvoorstelling van ‘Aanrijding in Moscou’, die na heel wat omzwervingen en bekroningen op internationale festivals, te zien is op de setting waar de film ook opgenomen werd. De avond wordt afgesloten door accordeonist Tuur Florizoone die ook de filmmuziek maakte. Voor de gelegenheid wordt hij vergezeld van zijn groep Tricycle XL.

We vragen aan iedereen om zo veel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen en een stoeltje of picknickdeken mee te brengen.

De toegang is GRATIS

Organisatie: Circa Velstraat 82 9000 Gent 09/269 84 95 circa@gent.be www.circagent.be

Geen opmerkingen: