dinsdag 5 mei 2009

FALCO-KADETTEN WINNEN BEKER VAN OOST-VLAANDEREN !!!

Opnieuw grote belangstelling gisteren in het Tolhuis voor de Kadettenfinale tussen Falco en Okapi Aalstar. De driedaagse van de Bekerfinales was trouwens over de hele lijn een groot succes : veel volk, perfecte organisatie, mooie zaal, veel mooie wedstrijden enz... Proficiat aan de inrichtende club Black Bears Gent ( in samenwerking met Optima Gent) voor deze uitstekende realisatie !
In de competitie had onze Kadettenploeg reeds tweemaal gewonnen tegen Okapi Aalstar, telkens na mooie en spannende wedstrijden.
Deze bekerfinale beloofde dus wel wat en dat werd ook bevestigd. Falco nam een goede start en kon aan de rust een kleine kloof slaan : 29-36.
In de derde kwarter kwam Okapi wel tijdelijk dichter maar Falco drukte vooral door in de laatste kwarter om uiteindelijk oververdiend met, in verhouding tot het beeld van de match, iets te hoge verschilcijfers te winnen met 57-80. Hoe dan ook, een prachtig rtesultaat en meteen de kroon op het werk na een sterk seizoen in de Landelijke reeks. Proficiat aan spelers, coach en begeleiders voor dit resultaat !
Falcopunten :
Loontiens 17,- Bouchier 2,- Demeulemeester 14,- De Clerck 5,- De Zutter 14,- Van De Veire 20,- Neyt 6,- Lansay 1,- Bouderez 1,-

Geen opmerkingen: