woensdag 25 februari 2009

keizerveststeeg en omgeving (16): wooncomplex 't KLooster

Tijd voor een kennismaking met de vrienden van de krevelstraat, die ook een ingang hebben aan de keizervest. Het betreft het oude klooster (xaar hier al vroeger iets over verscheen)waar nu een gigantische nieuwbouw en dito kraan voorstaat. W elijken wel een immobiliënkantoor...

Ziehier de info van op www.jeram.be

Krevelstraat 21 A1
9000 Gent
Slaapkamers 1
Opp. 89 m²
Omschrijving Prachtig loftappartement in het wooncomplex “’t Klooster” in Gent-centrum. .

Het app. ligt op het gelijkvloers van een volledig gerenoveerd slotklooster met kapel. Het hele complex ligt in een binnenkern, verscholen achter de huizenrijen aan de straatzijde. Tussen de gebouwen is er een patio en het klooster beschikt over een grote tuin, die deels werd ingericht als parking. Bovendien zijn de 2 toegangen tot het complex afgesloten met een elektrisch hek zodat de binnenkern steeds veilig afgesloten blijft.


Het historisch kader, de geborgen en centrale ligging van het wooncomplex ’t Klooster geven de bezoekers onmiddellijk een apart en veilig gevoel. Het architecturale uitzicht, de conceptuele aanpak en indeling maken van het geheel iets unieks.

Het loftapp. bestaat uit 1 grote ruimte, die dankzij haar uitgesproken rechthoekige vorm en de grote, smalle ramen de sfeer van de oorspronkelijke kloostergang oproept Tegen de zijkant werd een kastenwand geplaatst die als berging gebruikt wordt. In deze kastenwand is een grote nis uitgespaard zodat er plaats is voor een bureau. (UTP/tel. aansluiting is voorzien) Verder is er een afzonderlijke badkamer met een douche, een hangtoilet, een lavabo met lavabomeubel en grote spiegel en een aansluiting voor wasmachine en droogkast.
De slaapruimte is van de leefruimte gescheiden door een vast TV-meubel. Ook aan de kant van de slaapruimte is er een aansluiting voor een TV-scherm.
Aan de andere kant is er een open keuken die ingericht is met een vitrokeramische kookplaat, ladedampkap en spoelbak. Er zijn uitsparingen voorzien voor een vaatwasmachine, ijskast en losse toestellen.
Het geheel wordt verwarmd met een condensatie gaswandketel en radiatoren.

Parkeren kan binnen het beveiligde complex en er is een gemeenschappelijke fietsenberging.

Prijs 670

Geen opmerkingen: