maandag 21 december 2009

verslag vergadering zondag 20 december

Aanwezigen: Tom; Siska, Joke, Jeroen, Erika, Wim, Sara, Pieter, Katrin en Roel.

agenda: 1.Music for Life (Roel)
2.nieuwjaarsreceptie stad gent
3.nieuwjaarsreceptie citéé
4.keizerfeesten the sequel

1.Roel stelde voor om met de citéé te doneren voor Music for Life. Iedereen geeft wat hij wil. Het bedrag wordt afgegeven nu dinsdag (morgen dus) om 20u30 vertrekken we uit de citéé naar het glazen huis. Iedereen is welkom, waarschijnlijk wordt ook rond gegaan. Enveloppekes mogen ook bij Roel worden binnengestoken. We zullen na algemeen overleg Ruby aanvragen van de Kaizer Chiefs (omdat wij de chefs van de keizervest zijn natuurlijk).

2.nieuwjaarsreceptie van Stad Gent, zondag 10 januari. We vertrekken om 11u vanuit de citéé met strijkplanken en hapjes. Deze hapjes brengen we zelf aan. Stad Gent zorgt voor gratis drank. Zeker om 11u vertrekken zodat we véél gratis drankjes hebben. De strijkplanken worden dan als tafel gebruikt. Uit ondervinding van vorig jaar blijkt dit héél erg handig. Vrienden van buren worden uitgenodigd rond onze strijkplanken te verzamelen.

3.nieuwjaarsreceptie citéé. Zaterdag 16 januari, we vervolgen de weg die we de vorige keer insloegen. Vooral uit gemakzucht. Tom regelt het petanquelokaal (indoor!) dat we volledig in beslag mogen nemen. Er is daar drank te verkrijgen aan een gigantische spotprijs. Wij zorgen voor brunch hapjes om net zoals vorig jaar de hele dag lang te smullen en te petanquen. Er wordt gepland van 11u-17u, ook niet petanquespelers kunnen rustig aan de kant aan een tafeltje van een drankje genieten.

4.Zaterdag 8 mei, buurtfeest ! Dit jaar kozen we voor het thema 'mexico', dit omdat op 5 mei de nationale feestdag van mexico is. Voorlopig hebben we deze planning, maar er volgen nog genoeg vergaderingen! Hopelijk wordt het even compleet als vorig jaar... Start rond 13u.
Ieder huisje zijn eigen pinata, cactussen, poncho's, tortillas, corona, karton van jochen om mexicaans straatbeeld te maken, slingers in felle kleuren, een lama, mexicaanse volksspelen, iets met een loodjesgeweer, Dj Bart Vanhoenacker?, 's avonds zijn opnieuw de exbewoners welkom, ...

Geen opmerkingen: