dinsdag 13 oktober 2009

keizerfacts en ooggetuigeverslagen...

1. Tijdens zijn vrije dag wilde Wim zijn lieftallige dame verrassen door eens de afwas te doen. Net zoals elke andere steeger kijkt hij daarbij turend uit het raam, in de hoop tal van avonturen uit de omgeving te ontwaren. Net die dag had Wim(meuh) geluk...plots zag hij uit het raam van het gebouw naast de appartementen van Luc een vrouwschap klauteren op het plat dak, snel gevolgd door haar partner. Samen liepen ze over de daken, op het plat dak van Klaas en Jochen hun villa en daar naar beneden. Om toch maar geen blokje om te moeten lopen nu de poort hersteld is... U ziet wat afwassen niet allemaal teweeg kan brengen.

2.Geen verslag van "De wapens van Gent" door mij. Wij bleven gisteren thuis om een brugse zot te verorberen. Maar Tom (wie anders) heeft ook al dolle avonturen beleefd in 'de wapens', al is zijn voorspelling van hun succes iets minder. Niet omwille van een gebrek aan cliƫnteel, eerder door gerommel in de interne keuken. Allen daarheen voor het te laat is! (Meer details bij Tom, als hij ze zich nog herinnert).

3.Iets minder aangenaam nieuws. Blijkbaar is onze gekrulde buur Jan aangevallen aan de wasserette in de sint-lievenspoortstraat door drie gasten. De bronnen vertellen over een blauw oog en gebroken arm. Misschien toch ietsje wantrouwiger zijn op een laat uur in onze buurt? Veel beterschap aan Jan !

Geen opmerkingen: