donderdag 6 november 2008

Sportievelingen uit de keizervest!

Op onderstaande foto herkent u twee keizervesters.

Zowel Pieter Broeckaert als Matthias Borghraef proberen een meerwaarde te bieden voor hun minifoebalploegje Hasta Curva. Beide spelers zijn behoorlijk goed bezig want uit de statistieken op hun site (http://www.freewebs.com/hastacurva/index.htm)merken we dat ze gemiddeld één doelpunt per match scoren...
Maar dit gehéél terzijde, want!

Hasta Curva verkoopt weer wijn...
BEAUVIGNAC - VIN DE PAYS D'OC

SAUVIGNON BLANC 2007: Les Vignerons de Pomerols slagen er al vele jaren in om bijzonder goede wijnen te maken. Het geheim van dit succes zit hem in een strikte kwaliteitskontrole van de aangeleverde druiven en een onvoorstelbare hygiënische vinificatie. In de fles krijgen we hier een loepzuivere sauvignon blanc met mooie fruittoetsen (pompelmoes en exotisch fruit). Ideaal als aperitief of als tafelgenoot bij vis, schelp- en schaaldieren. CABERNET MERLOT 2006: De cabernet sauvignon zorgt voor een pak rood en zwart fruit en een vrij stevige structuur. De merlot daarentegen maakt het geheel sappig, lactisch en zachter. In de fles vinden we een fruitige, vlezige, soepel drinkende wijn met een afdronk die iets heeft van zoethout. Laat het betere stukje rood vlees maar al aanrukken! Past eveneens bij deegwaren en zachte kazen.

Tevens in de aanbieding én een aanrader: CANALS Y NUBIOLA (CAVA BRUT)

Voor zowel de witte als rode wijn bedraagt de prijs 7,5 Euro per fles. De cava is er voor 10 Euro per fles. Bestellen kan via elk Hasta Curva-lid (of check 'contactgegevens' op deze webstek) en concrete info kan bekomen worden bij Wim Vandenberghe (0473 74 79 83).
meer info bij Pieter Brouckaert, nr. 81.

Geen opmerkingen: