donderdag 6 november 2008

Loft: the day after


Na een korte check-up bleek iedereen behoorlijk stipt klaar te staan om richting de Kinepolis te vertrekken. Na geografische aanwijzingen van Wim kwamen we (via een ommetoer volgens een zwijgende minderheid) aan bij de Kinepolis. Loft bleek uitverkocht en wij hadden zelfs een ticket te veel. Tom kocht -as usual- nen grotte kokka en snoep. Ook Kris en Lynn raakten er ruimschoots op tijd! Allen gezellig na elkaar keken we eerst een uur of twee naar reclamefilmpjes voor de echte film begon.
Na de film één conclusie: waw, iedereen vond hem zeer goed en één iemand goed. Tot hier de recensie. Matti en veerle zochten hun bedstee af terwijl de rest nog zin had in een afsluiterke. De echte avond werd ingezet in café de planck (ofte beter gekend als de boot) en na wat wringen vond iedereen een plaatsje. Een pintje later trokken ook Pieter en Kaatje en Wim en Eva richting Keizerveststeeg.
De rest besloot het nachtmutsje te souperen in den hemel, waar Siska blijkbaar kind aan huis is en zelfs haar eigen stoel en barbarglas heeft.
Rond middernacht vertrokken we voldaan naar onze geliefde steeg en kropen vol vadsige ontrouw gedachten in het kaf.
Voor herhaling vatbaar, dank aan de 16 enthousiastelingen!

Geen opmerkingen: