zondag 19 oktober 2008

Pieter Brouckaert - Wim Raes: 1- 0

Za 18/10/08 - Lokeren blijft meedraaien in linkerkolom. Tegen Kortrijk was het baas in de eerste helft en dat volstond voor drie punten: 1-0. Lokeren is nu al tien thuismatchen op een rij ongeslagen.

Lokeren - Kortrijk
2-0
KVK-coach Hein Vanhaezebrouck sloot zijn voetbalcarrière af in Lokeren, maar KVK begon bleekjes. Maazou tekende voor de eerste grote kans: oog in oog met Mollez besloot de Nigerees op de doelman. Wat later bediende Carevic Maazou en deze keer was het wel raak: Mollez was kansloos op het gekruist schot van Maazou. Zijn zesde goal al, evenveel als Mbokani. Na rust kwam Kortrijk opzetten: Coulibaly kreeg de bal niet over de lijn en Copa (foto) redde het schot van Bakx. Ook Hempte en De Ly (vanaf 2 meter) scoorden niet. Golan besliste de wedstrijd op de counter. De Israëlier ontdeed zich van de ingevallen Kouyaté en schoof de bal naast Mollez binnen: 2-0.

Maazou: "Wil 20 goals maken"

Ouwo Moussa Maazou ontpopte zich tot matchwinnaar voor Lokeren. De 20-jarige Nigerees zit al aan zes stuks. "De winst is verdiend, al presteerde Kortrijk ook goed. Het is mijn droom om het seizoen af te sluiten als topschutter. 20 doelpunten is mijn doelstelling."