maandag 10 mei 2010

Keizerfiesta - verslag

Dag mexicanen!


Na een korte mexicaanse stoet door het keizerpark kwamen we aan op de backup locatie. Die al in een mexicaans sfeertje baadde. Dankzij Bart en de kabelmand van Klaas kregen we de installatie toch aan de praat. En er was muziek. Iedereen installeerde zich en deed zich te goed aan het verrassingsbrood van Luc (waarvoor dank Bakkerij Van Hecke! Dank aan Pieter voor het ophalen). De aperitief van tequila-flavoured-brol ging goed binnen. Dat veel mensen zich verkleedden zorgde enkel voor meer sfeer.

Na het eten werd voorzichtig aan de volksspelen begonnen. Deze werd uiteindelijk bij de jongens (op een bijna regelementaire) wijze gewonnen door andrea, gevolgd door jochen en jeroen. Bij de dames was Ines het sterkst waarna Lynn en Kaatje volgen. Met dank aan Bart voor de volksspelen.

Na de volksspelen gaf Lynn (waarvoorrrr dank) een Zumbah initiatie. Iedereen deed naarstig mee en de ene was al creatiever met de pasjes dan de andere. Ines bleek wederom queen van de dancefloor- gevolgd door Sara en Joke. Bij de jongens won Pieter respect af gevolgd door Jeroen en Andrea. Bij deze laatsten was vooral stamina en volharding van belang eerder dan elegantie en stijl. Tom en Pieter vielen bijna flauw van cocnentratie in een poging te pasjes te onthouden. Appelflauwtes werden door appelflappen van Luc voorkomen (Danku Luc!)

Ondertussen werd buiten ook gekubbed en gevoetbald (Pieter en Jeroen werden overgens vernederd). Terwijl men binnen het buffet klaarzette... Zelf vond ik het een immens culinair gebeuren.

Allemaal dankzij de kookkunsten van de citoyens naast de inbreng van Slagerij Burms (waarvoor dank!!!) Danku Cindy voor het regelen en afhalen! TWas echt lekker.

Na het eten ging de Pinatabashing door. De blinddoek werd al snel afgelaten en iedereen bashed er vrolijk op los. AL blijft het een mysterie waarom Katrin en Roel geen pinata konden kapotslaan... Erika pinkte een traantje weg bij het vernielen van haar pinata. Allé haar. Ze schakelde een minderjarige in om hem op verplaatsing in elkaar te knutselen. Chloe mepte er niet naast. Ook Andrea had een heel creatieve invulling van een pinata. Voor teelballen in papier-maché, één adres: www.oneliner.be. Feest en snoep overal!

Ondertussen was Nico zich in de coulissen aan het omkleden. Terwijl iedereen vol spanning wachtte, mende dj Bart het publiek met zijn singles. DJ bart was ook een prachtige master of sound tijdens Nico, waarvoor dank. Nico kwam op in Sobrero en Poncho en knalde het feest in gang. Zo kregen we het verzoeknummer van Het Beste Neusje Van De Zalm in de mix. Naast drie maal (DRIE MAAL) de ABCdans. Het enthousiasme was niet te stuiten en als beloning kregen we een voorsmaakje van zijn nieuwe cd. De avond kon niet meer stuk!

Na een snelle opruim sloten we af met wijn uit shotglazen en tequila. Ook de cactusjenever bleek een onverwacht succes. De zaal werd verlaten en De Nieuwe Reinaard verwelkomde ons van harte.

Top avond!

Dank aan al de opruimers en Klaas en Tom die meehielpen met ophalen/terugbrengen van het materiaal!

Geen opmerkingen: